Sayfalar

7 Temmuz 2011 Perşembe

VİYANA SOKAKLARINDA AFİŞLER


Viyana’da başka bir güne merhaba. Dün gece canım arkadaşlarımdan biri geldi buraya, bizde kalıyor. Bugün onunla 1.Viyana’da shopping yapıyoruz. Kahve molaları veriyoruz, bolca dedikodu yapıyoruz. H&M keşfimiz ve Swarovski maceramız. Swarovski buranın markası olduğu için Türkiye’den ucuz ve çok çeşit var. Ben size bugün Viyana sokaklarındaki afişlerden bahsetmek istiyorum.  Farklı ve detay saklı her birinde. Espri baktıkça, okudukça dikkatinizi çekiyor. Aslında bu tarz bir şeyler okumak isterdim. Çok okumak, çok gezmek ve onları bir esprili cümleyle afişe etmek. Özetin özeti tam metin. Bu anlamda Antalya’da bizim Zaruri Caz Meyhanesi çok başarılı. Hem sloganlarında, hem kutlamalarında, hem afişlerinde espriyi yakalarsınız. İşte bugünlük afişlerden örnekler sunup kaçıyorum, misafirimle ilgilenmem lazım… Benim gibi afişlerden hoşlanırsınız umarım…







2 yorum:

  1. bu yaz actialingua academy'ye gidicem bir buçuk ay. ve viyana ile ilgili yazılanlara bakarken blogunla karşılaştım. heveslendirdin beni :) hemen yaz olsun ve gidiyim istiyorum artık.
    memnun kaldın mı kurstan?

    YanıtlaSil
  2. Actilingua kurstan cok memnunuz, tavsiye ederiz. Bu yil 3.kez gidiyoruz. Viyana nefis bir sehir, muzik, sanat, yasam kusursuz guzel. Kolay gelsin:)))

    YanıtlaSil