Sayfalar

6 Temmuz 2011 Çarşamba

ACTILINGUA ALMANCA YAZ OKULU

ACTILINGUA  ALMANCA YAZ OKULU
Bugün de Viyana’da gittiğim yaz okulunu yazıyorum: Actilingua Summerschool. Dün okulun ilk günüydü ve izlenimlerimi aktarmaya çalışacağım.
Okulun ilk günü. Heyecanlıyım, kalbim küt küt atıyor. Acaba hangi kurda olacağım diye meraktan çatlıyorum. Yanımda çok yakın arkadaşım Ada Fuhrmaniak var. İkimizin arkadaşlığının ilk yılı. Birbirimizi minik hediyelerle şımartıyoruz.
Yeni grubumda birçok arkadaşlarım oldu: Julia, Veronica, Tamara, Valeria, Teodora, Panos, Jorge, Daniel ve Killian. Öğretmenimiz de Ralf (soyadını aklımda tutabilmiş değilim!) Almanca oyunlar oynarken atılan kahkahalar paha biçilemez.
Okulumuzun büyük bir bahçesi var ve Ada ile keşiflere bayılıyoruz. Her yer yeşillik. Üstelik beklemek için “pavillion” ve banklar da var.

Actilingua’da ikinci yılım olmasına rağmen dün ilk günümmüş gibi heyecanlıydım. Yaz okulu hakkında daha birçok yazıyla karşınıza çıkacağım. "Auf Wiedersehen!"
-Su Yılmaz-




                       ACTILINGUA GERMAN SUMMERSCHOOL
 Today i’m writing about the summerschool i’m going to in Vienna: Actilingua Summerschool. Yesterday was the first day of school so I’ll try to write all my experience of that day.
The first day of school. I’m really excited, my heart beats… I’m really wondering that which course i’ll be in. There’s my close friend Ada Fuhrmaniak. It’s our friendship’s first year. We make ourselves happy with the tiny little presents.
In my new group i’ve got lots of friends: Julia, Veronica, Tamara, Valeria, Teodora, Panos, Jorge, Daniel and Killian. Our teacher’s Ralf (I couldn’t remember his last name!) While we’re playing German games, our laughs are valuable.
Our school has a huge garden and we like to “discover” with Ada. Everywhere’s green and peaceful. Also it has “pavillion” and banks to wait.
Even it’s my second year in Actilingua, I still have that feeling; like it’s my first day in school. I’ll also write more about it soon. “Auf Wiedersehen!”
-Su Yilmaz-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder