Sayfalar

12 Haziran 2011 Pazar

ÖDÜNÇ SEVGİLİ/SOMETHING BORROWED

            Rachel (Ginnifer Goodwin) ve Darcy (Kate Hudson) küçüklükten beri yakın dostlardır. Kardeş kadar yakınlardır. Bir gün Darcy, evlenmek için karar alır, evleneceği kişi de Rachel’ın üniversite aşkı Dex’in (Colin Egglesfield) ta kendisidir. Düğün hazırlıkları süresince hepsini zor seçimler bekliyordur.
Filmin yönetmeni Luke Greenfield (Komşu Kızı/Hayvan) Başrollerde ise Amerika’da tanışma şansı bulduğum Ginnifer Goodwin (Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar/Ramona ve Beezus), Kate Hudson (Gelinlerin Savaşı/Arkadaşımın Aşkı), Colin Egglesfield (The Good Guy/Must Love Dogs), John Kransinski (Tatil/Çık Aramızdan) yer alıyor.
Filme genel olarak bakarsak keyifli bir Pazar günü izlenilebilir. Bence Ginnifer Goodwin ile Kate Hudson rollerinin hakkını vermişler. Ne yalan söyleyeyim, filmde favorim Ethan'dı!
İyi seyirler…
-Su Yılmaz-
Aşk ve arkadaşlık arasındaki ince çizgi.

                                   SOMETHING BORROWED
            Rachel (Ginnifer Goodwin) and Darcy (Kate Hudson) are best friends since they were kids. They’re like sisters! One day, Darcy decides to marry, and the man she’ll marry is that Rachel’s college crush Dex! (Colin Egglesfield) They had to make hard decisions with the marriage.
            The movie was directed by Luke Greenfield. (The Girl Next Door/The Animal) Starring Ginnifer Goodwin –I met her when I was in Washington- (He’s Just Not That Into You/Ramona and Beezus), Kate Hudson (Bride Wars/My Best Friend’s Girl), Colin Egglesfield (The Good Guy/Must Love Dogs), John Krasinski (The Holiday/License to Wed)
            You can watch this movie in a sunny Sunday. It will make you feel better. Ginnifer Goodwin and Kate Hudson really acted good. I can't deny that my favorite character was Ethan!
Have fun…
-Su Yılmaz-
Kate Hudson& Ginnifer Goodwin
"It's a thin line between love and friendship."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder