Sayfalar

11 Haziran 2011 Cumartesi

HANNA

            Hanna, babası Eric tarafından Finlandiya’nın uçsuz bucaksız ormanlarında bir ölüm makinesi olarak yetiştirilmiştir. Henüz 16 yaşında olmasına rağmen dövüş sanatlarında ustadır. Babası tarafından ilk suikastını gerçekleştirmesi için Avrupa’ya gönderilir. Hedef annesini öldüren Marissa Wiegler’dır. Wiegler’ın hedefi ise eski CIA ajanı Eric Heller ve kızı Hanna’dır. Bu, uyum sağlayanın hayatta kalacağı bir oyundur.
            Filmin yönetmeni Aşk ve Gurur’dan ve Kefaret’ten de tanıdığımız Joe Wright. Başrollerde ise Oscar adayı, güzel yıldız Saoirse Ronan (Özgürlük Yolu, Cennetimden Bakarken), Eric Bana (Boleyn Kızı, Truva) ve Oscar ödüllü Cate Blanchett (Robin Hood, Elizabeth:Altın Çağ) yer alıyor.
            Film gerçekten güzel bir senaryoya sahip. Bunun filme aktarılışını da beğendim. Oyunculuklarda ise en beğendiğim Saoirse Ronan’dı; çünkü Hanna’nın gerçekleşmesini başarıyla sağlamış. Cate Blanchett zaten harikalar yaratmış. Saoirse’ın birçok filminde başarılı olduğunu düşünüyorum.
İyi seyirler dilerim…
-Su Yılmaz-

            Hanna, is became a death machine by her dad, Eric in Finland’s forests. She’s a real pro in martial arts even she’s only 16! She’s sent to Europe to sabotage by her dad. The target is the killer of her mother: Marissa Wiegler. Wiegler’s target is also the ex CIA agent Eric Heller and his daughter Hanna. That’s a game that a person who adopts will survive!
            The director is Joe Wright (we also know him as Pride&Pridejudice and Atonement’s director) Starring Oscar nominee, beautiful Saoirse Ronan (The Way Back, The Lovely Bones), Eric Bana (The Other Boleyn Girl, Troy) and Oscar winner Cate Blanchett (Robin Hood, Elizabeth:Golden Age)
            I think the movie has an interesting subject. I’ve liked the way they use it in the movie. The subject makes the movie lot more gorgeous. In performances i’ve liked Saoirse Ronan most; because she successfully turned into Hanna. Cate Blanchett was –of course- so perfect.
Have fun!
-Su Yılmaz-
Saoirse Ronan

2 yorum: