Sayfalar

22 Nisan 2012 Pazar

3. ANTALYA TELEVİZYON ÖDÜLLERİ

3. ANTALYA TELEVİZYON ÖDÜLLERİ
Dün gece Mardan Place’ta Televizyon Ödülleri sahiplerini buldu. Gece hakkında detayları vermeden ödülleri yazayım.
Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Mete'si Aras Bulut İynemli ile.

En İyi Dönem Dizisi: Muhteşem Yüzyıl
En İyi Drama Dizisi: Hayat Devam Ediyor
En İyi Gençlik Dizisi: Elde Var Hayat-Sınav
En İyi Komedi Dizisi: Yalan Dünya
En İyi Yönetmen (Drama): Yıldız Hülya Bilban (Hayat Devam Ediyor)
En İyi Kadın Oyuncu (Drama): Ayça Bingöl (Öyle Bir Geçer Zaman Ki)
En İyi Erkek Oyuncu (Drama): Erdal Beşikçioğlu (Behzat Ç.)
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Drama): Meral Çetinkaya (Öyle Bir Geçer Zaman Ki)
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Drama): Hüseyin Avni Danyal (Öyle Bir Geçer Zaman Ki)
En İyi Yönetmen (Komedi): Jale Atabey (Yalan Dünya)
En İyi Kadın Oyuncu (Komedi): Demet Evgar (Bir Erkek Bir Kadın)
En İyi Erkek Oyuncu (Komedi): Olgun Şimşek (Yalan Dünya)
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Komedi): Gupse Özay (Yalan Dünya)
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Komedi): Bartu Küçükçağlayan (Yalan Dünya)
En İyi Müzik: Nail Yurtsever-Cem Tuncer/Öyle Bir Geçer Zaman Ki
En İyi Senaryo (Drama): Meral Okay (Muhteşem Yüzyıl)
En İyi Senaryo (Komedi): Burak Aksak (Leyla ile Mecnun)
            Ödül töreni Meral Okay’ın anısına yapıldı. Ödülü almaya gelen Timur Savcı, gözyaşlarını tutamadı. Meryem Uzerli de Meral Okay için çok üzüldüğünü belirtti.

            Ödüllerde ise ben En İyi Gençlik Dizisi ödülünün Pis Yedili’ye gitmesini isterdim. Hayat Devam Ediyor’un ise En İyi Drama Dizisi ödülünü alması beni çok şaşırttı. Ne var ki diziyi hiç izleme fırsatı bulamadım, o yüzden bu konuda yorum yapamayacağım.
            Meryem Uzerli ise hala istediği ödülü alamadı diye düşünüyorum. Ayça Bingöl’ün de oyunculuğu tartışılamaz tabii ki; fakat bence bu sene farklı bir kişiye verilse iyi olabilirdi.
Meryem Uzerli (Hürrem Sultan) ile birlikteydim!

            En sevdiğim diziler Yalan Dünya ve Muhteşem Yüzyıl’ın oyuncularıyla da tanışma şansı bulmak harikaydı.  Bu arada Gülse Birsel elbisemi beğendiğini söyledi. J
Dizileriyle bizi kendine hayran bırakan Gülse Birsel'in yanındayım!

            Masaların yanına gittiğimde şunu anladım ki en keyifli ekip Yalan Dünya’nın ekibi. Birbirleriyle uyumları süper. Özellikle Sarp Apak’ın fotoğrafımızı çekmesi über serindi. :P Ekibe deja vu yaşatsam da onları çok sevdim. Sanatçı dostlarım benimm…
Öner Erkan! ile Su :-)

            Salonda ise Meryem Uzerli beni güzelliği ve doğallığıyla büyüledi. En mavi gözlere sahip sanırım… Bu arada dizide göründüğünden daha da güzel. Umarım onu daha birçok projede görürüz.
            Aras Bulut İynemli, Burak Özçivit, Halit Ergenç, Burak Hakkı… gibi oyuncular ise hoş görünümleriyle bizi etkilediler. İlker Ayrık da gözlüğümü sevmiş, teşekkürler. :-)
Burak Özçivit (Malkoçoğlu) ve ben

            Hakan Meriçliler ile Gupse Özay ise çok neşelilerdi. Hakan Meriçliler (nam-ı diğer Çagatay) gerçek hayatta bayağı eğlenceli bir kişiymiş. Sevindim. :D Gözümüz Bartu Küçükçağlayan’ı da aradı bir ara. Geleydin iyiydi yaa.
Su-Hakan Meriçliler-Gupse Özay (Sevgilılerim)

            Olgun Şimşek ile Bartu Küçükçağlayan’ın ödüllerini Öner Erkan ile Sarp Apak aldılar. Öner Erkan’ın “Olgun Şimşek apartman toplantısında” esprisi de güldürdü. 
Aaa, serin! Sarp Apak da çok cool ya.

            Gecelerin kralı Okan Bayülgen’in ödüllerini almak üzere sahneye kraliyet ailesinin en genç üyesi Ali Biçim çıktı. Just Pide gibi videolarıyla dikkat çeken Biçim’i sahnelerde görmeye alışkın değildik.
            Ödül töreni benim için bir hayli keyifli ve yorucuydu. Ödül töreninden sonra party için Monkey Club’a gittik. Süperdi!!!
--Benden bu kadar--

-Su Yılmaz-
           



6 yorum:

  1. Yorum ve fotoğrafların süper Su'cum.Tebrikler...

    YanıtlaSil
  2. merhaba su yazı süper.after party de neler yasandı anlatırmısın özellikle gülse birsel i...ben gülsenin ve elbette yalan dunyanın cok buyuk hayranıyım da:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Çok memnun oldum. :-) After-party'nin sonuna kadar kalamadım; ama Gülse Birsel'i party'de görmedim. Meryem Uzerli, elbisesini değiştirip, party'ye geldi. Çok doğal ve sadeydi. Öyle Bir Geçer Zaman Ki ekibini gördüm, çok eğleniyorlardı. Ayça Bingöl özellikle... Farah Zeynep Abdullah erken ayrıldı. Pis Yedili ekibinden Kadir Doğulu, Asuman Dabak ile dans etti. Nejat İşler ile Fikret Kuşkan da keyifli görünüyorlardı. (İkisi de aynı kategoride adaydı, hatırlarsanız)
      Gülse Birsel'e gelince... Kendisi çok sempatik bir bayan, onu anladım. Esprili ve şıktı. :)) Elbisemi beğendiğini söyleyince iki kat sevindim. Onu görmek başlı başına bir neşe kaynağıydı zaten. Bir gün 45 dakikalık bir dizi çekmek istediğini söyleyerek, dizi sürelerinin uzunluğuna da değinmiş oldu.
      Umarım sizi aydınlatabilmişimdir.

      -Su-

      Sil
  3. tesekkur ederim:) bu arada özel olarak merak ettiğim soru; ödül törenine girmek için davetiye faan mı bulman gerekti yoksa otelde mi kaldın yazın için:))

    YanıtlaSil
  4. İnternette takılmak varken siz hâlâ sınalgı mı izliyorsunuz?

    YanıtlaSil